Şimdi Değilse Ne Zaman?

Harekete Geç!

Cesur bir iklim hareketi hiç bu kadar acil olmamıştı. Daha sağlıklı ve yaşanabilir bir gezegen yaratmak için harekete geçiyoruz.

Şimdi bile yeterince erken değil.

Çevre üzerindeki olumsuz etkilerimizi azaltmak için işleri yapış şeklimizi değiştiriyoruz. Şimdi yeterince erken olmasa da; şeffaf ve daha hızlı davranarak zamanımızın boşa gitmesine izin vermiyoruz.

2030’daki bu hedeflere ulaşmak için bugün harekete geçiyoruz.

2025 yılına kadar tüm ürünlerimizde %100 çevresel olarak tercih edilen deri ve %50 geri dönüştürülmüş polyester kullanıyor olacağız.

Polyester ve deri, New Balance’ın çevre üzerindeki etkisinin en büyük iki faktörünü oluşturmaktadır. Çevresel olarak tercih edilen deri, çiftlikten tabakhaneye kadar tedarik zinciri boyunca ortaya çıkan çevresel etkileri azaltır. Geri dönüştürülmüş polyester ise fosil yakıtlara olan bağımlılığı azaltmaya yardımcı olur.

2025 yılına kadar, yürütülen tüm operasyonlarımız için % 100 yenilenebilir elektrik kaynağı kullanacağız.

2025 yılına kadar tehlikeli kimyasalların kullanımını ve tahliyesini ortadan kaldıracağız.

2025 yılına kadar ayakkabı fabrikalarımızdaki çöp sahalarında sıfır atık olmasını sağlayacağız.

2030'a kadar CO2 emisyonlarında% 30 azalma sağlayacağız.

Daha Sürdürülebilir Bir Gelecekte Kararlıyız

RE100 üyesi ve Birleşmiş Milletler "İklim Eylemi için Moda Endüstrisi Şartı" ve  ZDHC (Tehlikeli Kimyasalların Sıfır Deşarjı) Sıfıra Giden Yol Haritası'nın imzacısı olarak, üretim tesislerimizde ve küresel tedarik zincirimizdeki en büyük çevresel etkilerden bazılarını iyileştirmek için çalışıyoruz.

Kaliteli Tasarım Sürdürülebilir Tasarımdır

Kalite her zaman mirasımızın bir parçası olmuştur. Kaliteli, uzun ömürlü tasarım yaratma yaklaşımımızı sürekli geliştiriyoruz. Çevresel olarak tercih edilen malzemelerden oluşan bir portföyo ortaya çıkarıyor, daha az malzeme kullanmanın yollarını buluyor; onarım ve geri dönüşüm gibi daha döngüsel sistemlere yöneliyoruz.

Markamız

  • Şimdi Değilse Ne Zaman?
    Şimdi Değilse Ne Zaman?

    Cesur bir iklim hareketi hiç bu kadar acil olmamıştı. Daha sağlıklı ve yaşanabilir bir gezegen yaratmak için harekete geçiyoruz.