NEW BALANCE ve SALEHE BEMBURY “Sand Be the Time” MADE in USA 990v2 İŞ BİRLİĞİNİN LANSMANINI YAPTI

“Sand Be the Time”

Salehe Bembury'nin New Balance 2002R modeline doğadan ilham alarak kattığı yorumları, yakın geçmişteki en çarpıcı iş birliği tasarımları arasındaydı. Ünlü tasarımcı Bembury bu kez dikkatini New Balance'ın efsanevi 990 serisine çeviriyor. Bu silüet, 990v2'nin tanıtımıyla tasarımcı için ilk MADE in USA iş birliğini temsil ediyor. 990 serisi, hem hevesli koşucular hem de trend öncüleri için, 1982'deki ilk lansmanından bu yana kalitenin ve üstün zevkin simgesi olmuştur.  

"Sand be the time" MADE in USA 990v2, güneybatı Utah'ın mercan pembesi kum tepelerine yapılan bir geziden ilham alınarak tasarlanmıştır. File saya, birinci sınıf tüylü süet ve deri yüzey kombinasyonu, doğal manzaralardan ilham alınarak modellenmiş ve pembenin çeşitli tonlarında işlenmiştir. v2'nin ayırt edici, öne çıkan orta tabanı, çevredeki uçurumları taklit eden toprak tonlarıyla donatılmıştır.  

Salehe Bembury Hakkında

Salehe Bembury, özellikle ayakkabı tasarımı dünyasında iz bırakan, sokak giyimi stiliyle tanınan bir tasarımcıdır. 2009'dan bu yana, Endüstriyel Tasarım diplomasını ve disiplinler arası tasarım becerilerini, günümüzün en dikkate değer silüetlerinden bazılarını yaratan ekiplerin bir parçası olarak çeşitli ayakkabı markalarında kullanıyor. 

 New Balance ve Salehe Bembury, "Sand be the time" MADE in USA 990v2 lansmanıyla iş birliklerini sürdürmekten heyecan duyuyor. Güneybatı Amerika Birleşik Devletleri’nin mercan kum tepelerinden ilham alan Salehe Bembury x New Balance MADE in USA 990v2 iş birliği, 22 Aralık'ta tüm dünyada satışa sunuldu.  

Özel Koleksiyonlar