New Balance ve Aries, AS Roma İş Birliğini Açıkladı

Ünlü Giallorossi renk grubuna sadık kalan formalar, kulübün simgesi haline gelen sarı ve kırmızı çapraz çizgilere sahipken, maç öncesi formalar da siyah bir boyun şeridi ile siyah dalga desenleri içeriyor. 

Kaleci forması, Aries’ın Romalı kurucusu Sofia Prantera’nın da etkisiyle trash kültüründen, outsider sanat akımlarından ve illüstrasyondan ilham almıştır ve Aries’ın kötü şöhretli renklerinin kozmik bir füzyonudur. 

New Balance Football Genel Müdürü Kenny McCallum şunları söyledi: “Roma, binlerce yıldır kültürü şekillendiren bir şehir olarak dünyanın tartışmasız en tarihi şehridir. Aries ile yaptığımız iş birliği, AS Roma'nın bu büyük şehirler anlatısında oynadığı önemli role saygı duruşunda bulunmakla kalmıyor, aynı zamanda saha içinde ve dışında geleceğini yazmasına da yardımcı oluyor." 

Bu iş birliğinde AS Roma formalarına ek olarak, ayrıca siyah bir maç öncesi ceket, pantolon ve forma ile Lupa Capitolina, Lucius Verus ve Julius Ceaser gibi Roma'nın en ikonik figürlerinden bazılarını tasvir eden sınırlı sayıda gümüş ve altın forma da yer alıyor. 

Aries markasının kurucusu ve kreatif direktörü Sofia Pantera şunları söyledi: “AS Roma gibi bir kurumla iş birliği yapmak, spor, moda ve kültürün nasıl iç içe geçtiğinin farkına varmaktır. Bir Romalı olarak bu şehrin bu şehirdeki ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca taraftar için ne kadar önemli olduğunu anlıyorum ve bunu Roma'yı kutlayan ve onun futbol ve moda kökenine dair benzersiz ifadesini aktaran tasarımlarla yansıtmak istedim."

Spor Haberleri

  • New Balance ve Aries, AS Roma İş Birliğini Açıkladı
    New Balance ve Aries, AS Roma İş Birliğini Açıkladı

    New Balance ve İngiliz bir lüks sokak giyim markası olan Aries, İtalyan futbol takımı AS Roma için benzersiz bir işbirliğine imza attı. Yaptıkları iş birliğinin merkezinde, ikisi Tokyo'da AS Roma’nın Yokohama F Marinos ile oynayacağı Japonya turunda giyilecek olan üç özel forma yer alıyor.

  • Tyrese Maxey
    Tyrese Maxey

    New Balance NBA’in Yükselen Yıldızı Tyrese Maxey ile Anlaşma İmzaladı


  • New Balance ve Sadio Mané Anlaşmalarını Uzattı
    New Balance ve Sadio Mané Anlaşmalarını Uzattı

    Liverpool FC ve uluslararası futbol yıldızı Sadio Mané, uzun vadeli sponsoru New Balance tarafından özel bir çift krampon ile ödüllendirildi. Özel Furon 6+ 'Hunt For More' kramponları, New Balance olan ile olan uzun vadeli ilişkisinin genişletilmesini kutluyor.


  • Sydney McLaughlin
    Sydney McLaughlin

    New Balance’ın koşu alanındaki ortaklarından biri de 1999 doğumlu Sydney McLaughlin. Sydney, dünyanın en iyi atletizm sporcularından biri: