New Balance ve Sadio Mané Anlaşmalarını Uzattı

New Balance, yeni anlaşmayı kutlamak için Sadio özel kramponlarını hediye etti

Liverpool FC ve uluslararası futbol yıldızı Sadio Mané, uzun vadeli sponsoru New Balance tarafından özel bir çift krampon ile ödüllendirildi. Özel Furon 6+ 'Hunt For More' kramponları, New Balance olan ile olan uzun vadeli ilişkisinin genişletilmesini kutluyor.

Sadio, New Balance'ı sahada ve saha dışında temsil etmeye devam edeceği yeni bir anlaşma imzaladı. Duyuru, Sadio’nun New Balnace’ın Küresel Elçisi olarak üçüncü yıl dönümüne işaret ediyor.

Sadio New Balance'ın Furon kramponunu giyerken, İngiltere Premier Ligi, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Dünya şampiyonluklarını kaldırdı, birçok kişisel ödül ve takım ödülü kazandı. Sadio'nun üstün performansı, 2019 Afrika'da Yılın Futbolcusu ödülünü aldığında akranları tarafından da tanındı.

Furon v6 + 'Hunt for More' kramponları, Sadio’nun en iyisi olma ve oyunun zirvesinde kalma azmine saygı duruşunda bulunuyor. Lime Glow'u ve citrus punch detaylarını birleştiren bu kramponda, oyuncunun kendisinden gelen yaratıcı eklemeler ve New Balance tarafından tasarlanan özel bir amblem bulunuyo; tabanında ise Sadio’yu temsil eden çarpıcı bir aslan figürü görülüyor. Sadio, 8 Mayıs 2021'de Southampton'a karşı kendisi için özel olarak tasarlanmış bu kramponları giydi.

Sadio Mané, New Balance ile sponsorluğu hakkında şunları söyledi:

"New Balance'a katılmak benim için harikaydı, çok şey başardım. Takım arkadaşlarım için her zaman en iyisini yapmak için çok çalışıyorum ve kupayı kazandıran goller atmak ve yaratmak bir rüya. Markayla özel ve benzersiz bu krampon üzerine çalıştığım için gurur duyuyorum. Hala başarıya açım ve umarım benden gelecek çok şey vardır. "

New Balance Kıdemli Spor Pazarlama Müdürü Andrew McGarty şunları söyledi: "Sadio'nun bizimle ilişkisini genişletmeyi seçmesinden daha mutlu olamazdık. 2018'de New Balance kramponlarını piyasaya sürdüğünden beri Sadio, son futbol tarihinin en büyük anlarından bazılarında markamızı taşıdı; 2019 Afrika'da Yılın Futbolcusu ödülünü kazandı, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı, Premier Lig kupasını kazandı. 2018'de Premier Lig Ortak Altın Krampon galibi oldu ve 2018 FIFA Dünya Kupası'nda gol attı. Sadio ile ilişkimizi geliştirmek ve onu yeni, heyecan verici seviyelere taşımak için sabırsızlanıyoruz. "

Spor Haberleri

  • New Balance ve Aries, AS Roma İş Birliğini Açıkladı
    New Balance ve Aries, AS Roma İş Birliğini Açıkladı

    New Balance ve İngiliz bir lüks sokak giyim markası olan Aries, İtalyan futbol takımı AS Roma için benzersiz bir işbirliğine imza attı. Yaptıkları iş birliğinin merkezinde, ikisi Tokyo'da AS Roma’nın Yokohama F Marinos ile oynayacağı Japonya turunda giyilecek olan üç özel forma yer alıyor.

  • Tyrese Maxey
    Tyrese Maxey

    New Balance NBA’in Yükselen Yıldızı Tyrese Maxey ile Anlaşma İmzaladı


  • New Balance ve Sadio Mané Anlaşmalarını Uzattı
    New Balance ve Sadio Mané Anlaşmalarını Uzattı

    Liverpool FC ve uluslararası futbol yıldızı Sadio Mané, uzun vadeli sponsoru New Balance tarafından özel bir çift krampon ile ödüllendirildi. Özel Furon 6+ 'Hunt For More' kramponları, New Balance olan ile olan uzun vadeli ilişkisinin genişletilmesini kutluyor.


  • Sydney McLaughlin
    Sydney McLaughlin

    New Balance’ın koşu alanındaki ortaklarından biri de 1999 doğumlu Sydney McLaughlin. Sydney, dünyanın en iyi atletizm sporcularından biri: