Herkesi Sevgiyle Karşılıyoruz

New Balance imza koleksiyonu ile Onur Ayı'nı kutluyor!

New Balance, 1 Haziran 2021 tarihinde, Onur Ayı için özel olarak yapılmış koleksiyonunu tanıttı. "Everybody’s Welcome" isimli bu koleksiyon, özel olarak üretilmiş ayakkabı ve giysilerden oluşuyor ve aynı zamanda  koleksiyonu ve Front Runners New York Pride Run®’ın hikayesini anlatmaya adanmış bir kısa film, içeriyor.

Koleksiyon Küresel LGBTQIA+ topluluğundan ilham alıyor, köklerini canlılık ve oyunculuğa dayandırıyor. 2021 PRIDE koleksiyonu, Hong Konglu kuir görsel sanatçı Zoie Lam'ın sanat eserlerini içeriyor. Koleksiyondaki ayakkabı ve giysiler, Zoie'nin mutluluk ve iyimserliğini simgeleyen özgün tasarımlarının bir parçası. Zoie’nin cinsiyetsiz karakteri alışılmadık ve iyi kalpli: sıcaklık ve empatinin bir örneğini oluştururken aynı zamanda kendinizi nasıl tanımlarsanız tanımlayın herkesin sevgi ve hoşgörüyle karşılandığına olan inancımızın altını çiziyor.

New Balance Kıdemli Pazarlama Müdürü Kristen Mackenzie, “New Balance'da, ürünün olumlu değişimi yönlendirmede ve sağlıklı diyalog oluşturmada amaca yönelik olabileceğine inanıyoruz” diyor. “Zoie Lam'ın temel değeri pozitifliktir. Sanatı aracılığıyla belirsizliği ve akışkanlığı kutlar ve teşvik eder. Bir marka olarak umudumuz, bu koleksiyonun farklılıklarımız ne olursa olsun birbirimizle olan bağlarımızı güçlendirmeye yardımcı olması.” Ürün yelpazesi desenli  tişörtler, şortlar, ceket ve atletlerin yanı sıra Fresh Foam Tempo koşu ayakkabısı, klasik bir 574 ve sandalet içermektedir.

Front Runners Pride Run Filmi Haziran ayında, Pride kutlamasının en önemli parçası olarak New Balance, Front Runners New York ile birlikte hazırlanan ve 40 yıllık tarihi Front Runners Pride Run® hikayesini anlatan kısa bir film yayınladı. Akademi Ödüllü “Colette” filminin Görüntü Yönetmeni Rose Bush'un yönettiği ve yapımcılığını Vacationland'ın yaptığı film, New York'lu ve non-binary işsiz üniversite mezunu Urie Dvorozniak'ın , kimliklerini benimsemek, güven inşa etmek ve potansiyellerini yeniden farkına varmak için çalışırken toplumsal ve kişisel iyileşmeye özlem duyan hikayesini anlatacak.

Front Runners New York Hakkında: Front Runners New York (FRNY), New York’un en büyük LGBT koşu kulübüdür. Kulüp 1979'da kurulmuş ve yılda 700'den fazla üyeye ulaşmıştır. FRNY'nin amacı, LGBT yetişkinlere ve koşmak veya koşmakla ilgili faaliyetlerle ilgilenen destekçilerine cesaret ve destek sağlamaktır. FRNY, tüm New Yorkluları sevgi ve hoşgörüyle karşılayan sağlık ve zindelik odaklı bir sosyal koşu topluluğu oluşturmuştur. FRNY, sağlam ve kapsayıcı bir üyelik deneyimi sunar.

Özel Koleksiyonlar