New Balance, Mayıs boyunca Grey Days Kutlaması Yapıyor

Marka, "Grey Days" başlıklı kısa filmi ve heyecan verici yeni ayakkabı ve giyim ürünlerini birlikte sunacak.

New Balance, Mayıs ayında markanın kalıcı mirasının yeni ve klasik ifadelerini imza rengiyle ön plana çıkaran birkaç haftalık Grey kutlamasını duyurdu. New Balance 1980'lerde üstün bir koşu ayakkabısı üretmek amacıyla gri rengini bilinçli bir şekilde tanıttı, bu seçim herhangi bir performans özelliği kadar dikkate değer bir şekilde yapıldı.

New Balance’ın korkusuzca bağımsız ilkesine uygun olarak, gri renk rakipleri arasında öne çıkarken, şehir içi yol koşularının beton ve asfalt zeminine mükemmel bir tamamlayıcı olduğunu kanıtladı. Kısa süre içinde insanlar gri koşu ayakkabılarının her yerde iyi göründüğünü fark etti. Modeller yıllar geçtikçe teknoloji ve malzemelerle gelişirken, gri hala her haliyle New Balance'ın zamansız kalitesini ve tarzını temsil etmeye devam ediyor.

Gri'ye bir saygı olarak marka, 10 Mayıs'ta New Balance'ın spor kültüründen sokak kültürüne kadar küresel ayakkabı kültürünün pek çok yönüne olan yaygın etkisine saygı duruşunda bulunan “Grey Days” başlıklı bir kısa film yayınlayacak. Yedi ayrı kesitten oluşan yedi dakikalık filmde her kesit markanın tarihindeki farklı bir yönü yansıtacak. Amerikan Haiku, kreatif direktörler Thom Glover ve Daniel Wolfe'un yanı sıra yiyecek ve içecek direktörü Elliott Power ve görüntü yönetmeni Norm Li’nin iş birliğiyle yazıldı ve Stray tarafından mükemmel bir şekilde gerçekleştirilen 1960’ların retro animasyonları ve Samuel Bradley tarafından çekilen fotoğraflarla tamamlandı.

"Bu film, marka olarak grinin bizim için ne anlama geldiğini değil, aynı zamanda New Balance tüketicileri için ne anlama geldiğini de kutluyor. Kuşkusuz kültürel olarak New Balance hayranlarını tanıyoruz ve grinin sembolü olan markamıza ve kuşaklara sadık kalan benzersiz New Balance hayranlarını tanıyoruz," dedi New Balance'ın Pazarlama Müdürü ve Satın Alma Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Davis. “Aynı zamanda, Londra’daki süper modellerden Ohio’daki babalara ve Toyko’daki spor ayakkabı uzmanlarına kadar her yerdeki insanlara hitap eden gri rengin her yerde bulunabilirliğini de kabul ediyor. Gri, otantikliği, çok yönlülüğü ve zamansızlığı temsil eden herkes için bir renktir ve mirasımızı geleceğe taşır."

Marka ayrıca ay boyunca aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özel ürünler piyasaya sürüyor:

• New Balance mağazalarında ve New Balance.com.tr'de başlayacak olan Grey Shop bölümünde yaşam tarzı, performans, Numeric ve çocuk koleksiyonlarından yeni ve mevcut gri stiller yer alacak, bunlar arasında 327, 574 ve bir seçki zamansız gri giyim bulunacak.

• 'Grey Days’ WRPD Runner ve 1906R piyasaya lansmanını yapıyor. Bu özel tasarım ürünleri, taşın zamanı aşan doğasından ilham alan malzeme karışımları ve yıpranmış detaylar içeriyor.

• Fresh Foam X 1080 'Grey' piyasaya sürülüyor. Süet detaylar ve klasik, tonal gri renk, üstün koşu ayakkabımıza mirastan ilham alan bir yorum getiriyor.

Özel Koleksiyonlar