New Balance “Grey Day” ile Markanın Zamansız Gri Rengini Kutluyor

New Balance markanın gri renginin yeni ve klasik yorumlamalarına saygı duruşunda bulunan bir gün olarak ortaya çıkan Grey Day’ı kutluyor! Gri rengi aslında 1970'lerin sonlarında, beyaz ayakkabıları şehir koşullarında zarar gören şehir koşucuları için bir çözüm olarak ortaya çıkmıştır. Gri süet dayanıklılığı artırırken, asfalt rengine de uyum sağlayarak tüketicilerin yaşam tarzlarına mükemmel bir şekilde ayak uydurmuştur. Sayısız ikonikleşmiş gri ürünüyle, New Balance ve gri rengi arasındaki bağ derin ve çok yönlü olmaya devam etmektedir.

Grey Day'I kutlamak için, marka şunları içeren birkaç özel yeni ürünü piyasaya sürmüştür:

• Dört klasik New Balance silüetini içeren özel “Moon Daze” koleksiyonu: 550, 9060, 580 ve Fresh Foam x More Trail. “Moon Daze” koleksiyonu gelecekten ilham alarak bizleri dünyamızın ötesine düşünmeye teşvik ediyor ve şu soruyu soruyor: Başka bir gezegende yürüdükten sonra ayakkabılar nasıl görünebilir? 

• Bir MADE in USA kapsül koleksiyonu: Gri tonlarıyla süslenmiş 990v4, 990v6, 996 ve 998. 

• Sınırlı sayıda üretilen Furon v7 futbol kramponu. 

• Tiago Lemos 808 ve Grey Day 306'yı içeren bir Numeric kaykay paketi. 

 Bununla birlikte marka ayrıca mevcut gri ayakkabı ve giyim ürünlerinin özenle seçilmiş bir koleksiyonunu da sunuyor. 

 New Balance Baş Pazarlama Sorumlusu ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Davis, "New Balance için gri renk, yenilik tarihini ve stilin küresel bir sembolünü ifade ediyor – benzersiz bir geleceğe yönelik yolculuğumuzun simgesi. Grey Day, markanın performans ve stilin kesişimindeki kararlı duruşunu temsil etmek ve bizi geleceğe taşıyan tasarım yeniliğini kutlamak için büyük bir anlam taşıyor." diyerek bugünün marka için önemini anlatıyor.

Özel Koleksiyonlar