Mowalola

MOWALOLA & New Balance

MOWALOLA 9060'IN LANSMANIYLA İLK İŞ BİRLİĞİNİ TANITIYOR

“Burglarwear” olarak adlandırılan koleksiyon, hırsızlık kavramını, birinin bir şeyi çalmak yerine kendi için almanın mülkiyeti kendini ifade etmenin bir aracı olarak silah haline getirerek bir enstrüman olarak kullanmasının ne anlama geldiğini görsel olarak ifade ediyor. 

 Lansmana eşlik eden yaratıcı kampanya, en çok aranan ayakkabı New Balance x Mowalola 9060 ile bunlara sahip bir kızın peşinde olan MBI'nin (Mowalola İstihbarat Bürosu) dahil olduğu karanlık ve tehlikeli bir yüksek hızlı kovalamaca içeriyor. İsyan ve gece hayatından ilham alan mükemmel bir parti ayakkabısı olarak çok beğenilen 9060 iş birliği, gece boyunca dans etmeye dayanıklıdır. 

 New Balance x Mowalola 9060, atletik ancak teknoloji odaklı bir görünüm sunan, kalın bir ABZORB orta tabanın üzerinde duran deri ve file sayaya sahiptir. 9060, New Balance tarihinin en ikonik modellerinden bazılarına ev sahipliği yapan rafine tarzın ve inovasyon odaklı tasarımın öncüsü olan 99X serisinin yeni bir ifadesidir. 9060, klasik 99X modellerinden alınan tanıdık öğeleri, Y2K döneminin fütüristik, öne çıkan teknoloji estetiğinden ilham alan çarpık bir duyarlılıkla yeniden yorumluyor. 

Mowalola Hakkında

Tasarımcı ve çok yönlü Nijeryalı yaratıcı Mowalola Ogunlesi tarafından yönetilen MOWALOLA, ilerici ve eğlenceli tasarımları için aynı anda canlı bir dünya ve ev inşa ederken eleştirel ve ticari beğeni toplayan yeni nesil moda markasıdır. Konularını fütüristik, neo-psychedelia merceğinden filtreleyen Mowalola, hazır giyim ve kültürler arası etkilerin uyumlu gösterimi boyunca maksimalist ihtişamı yapıbozuma uğratıyor. Markanın görünüşte tamamen farklı imaları (erotizm, kulüp kültürü ve Afrika etkileri) deneme istekliliği, onu gerçekten tekil ve sürekli gelişen bir vizyona sahip hızlandırıcı bir provokatör olarak konumlandırmaya devam ediyor. 

                                                                        @mowalola

Özel Koleksiyonlar