New Balance ve Joe Robinson, Joe Freshgoods 993'ün Lansmanı için “Performance Art” Kampanyasını Piyasaya Sundu

Kampanyada New Balance marka elçileri Storm Reid, Jaden Smith ve Zach LaVine yer alıyor.

Bu kampanyada, marka elçileri Storm Reid, Jaden Smith ve Zach LaVine kampanyanın videosunda rol alıyor ve sanatlarını nasıl sergilediklerini ve toplulukları için nasıl göründüklerini anlatıyorlar. Kampanyada ayrıca diğer önemli sanatçılar, aktörler, müzisyenler ve daha fazlası yer alıyor.

Bu koleksiyon için Joe Robinson, 990 serisinin miras silüetinden ilham aldı ve renkleri pastel bir mercekle yeniden tasarladı. Üç yeni pastel renk grubu: Arctic Blue, Sage ve Robinson'ın favori rengi olan Powder Pink! Başlangıçta bir koşu ayakkabısı olarak piyasaya sürülen ikonik silüet, kısa sürede kendisini daha fazla yaşam tarzı çekiciliğine kaptıran bir ikon haline geldi. Robinson, “Performance Art” için bu silüeti kendini ifade etme, onu alma ve kendi yapma sanatı aracılığıyla benimsedi. 

Joe "Freshgoods" Robinson bu koleksiyon için: 

“Bu proje bir bölümün sonu. New Balance ile tasarladığım tüm ayakkabılarımı sıralarsanız, tamamlayıcı renk gruplarını fark edeceksiniz - 992, Outside Clothes, Inside Voices ve şimdi de Performance Art.” diyor. “Tüm bunlar yolculuğumu temsil ediyor. New Balance ile ilk çalışmaya başladığımda bu kadar ileri gideceğini bilmiyordum, eğer bu bir kitap olsaydı 993'ler ilk bölümü tamamlardı. Bir pakete konan tüm ayakkabılarımın bir kombinasyonu. Performance Art, New Balance ile çalışmamın benim tarafımdan yorumum ve bu renkli hikayenin son bölümü.”

Joe Freshgoods Hakkında 

Joe Freshgoods, Chicago'nun batı yakasından bir tasarımcı ve kreatif direktördür. Marka anlatısı, tarihi ve kültürel referansların benzersiz bir karışımını kullanarak dünyanın her yerindeki sokak giyimi sevenlerle özgün bağlantılar kurmasını sağlıyor. Every Now and Then perakende ve kaynak şirketinin sahibi ve Chicago'nun ünlü yaratıcı merkezi Fat Tiger Works'ün ortak sahibi olan Freshgoods'un benzersiz yaklaşımı, dünya çapındaki markalarla ortaklıklara yol açmıştır. Sanat eğitiminin hevesli bir savunucusu olan Joe Freshgoods’un asıl görevi, koleksiyonları aracılığıyla hikayeler anlatmaktır.

Özel Koleksiyonlar