New Balance ve Staud

Sörf temasından ilham alan bu koleksiyon, iki marka arasındaki bağı tamamlıyor.

İkilinin daha önce tenis ve boks gibi kort sporlarıyla bağlantılı olan koleksiyonlarının ardından, bu koleksiyon için STAUD ve New Balance, STAUD'un Güney Kaliforniya ile olan köklerini plaj tarzı ve spor giyimle birleştiriyor. Koleksiyon, modern bir renk paleti ve geçmişten ilham alan sörf kültürüne yeni bir bakış açısı getiren benzersiz tasarım detaylarını içeriyor. 

STAUD'un kurucu ortağı ve kreatif direktörü Sarah “Staud” Staudinger koleksiyonunun ilham kaynağını ve içeriğini: “Karantina sonrası ilk seyahatlerimden biri için Kosta Rika'ya gittim ve sörf yapmaya kesinlikle aşık oldum. Atletizmden sporu çevreleyen kültüre kadar, bu yeni koleksiyonun temasına doğal bir uyum sağladı. 80'lerin sonu ve 90'ların başındaki eski Güney Kaliforniya sörf sahnelerini, parçalara daha fazla işlevsellik getiren yeni ayrıntılarla vurguladık. İmza renklerimizi vurgulayan parlak kırmızılar ve pembeler, bu miras hissi için bebek mavileri ve cesur logolarla birleştiriliyor” sözleriyle açıklıyor. Bu yeni koleksiyon, geniş bir giysi yelpazesinin yanı sıra New Balance XC-72'nin iki yeni rengini de içeriyor. Koleksiyon göğüste ve belde cepli tek omuzlu antrenman üstü, çok renkli düğmeli sweatshirt, bağcıklı neopren çanta ve daha fazlası gibi STAUD'un imzası olan iki tonlu parçaları içeriyor. Sörf tahtası şeklini taklit eden 3D şekilli cepler ve dalış giysilerinden ipuçları alan neopren parçalar bu koleksiyonun önemli bir bileşenlerini oluşturuyor.  

STAUD Hakkında 

2015 yılında Sarah “Staud” Staudinger ve George Augusto, modanın sadece kadınları güçlendirmemesi gerektiği, aynı zamanda erişilebilir olması gerektiği fikri üzerine Los Angeles merkezli yaşam tarzı markası STAUD'u kurdu. STAUD'un kalbinde tasarım vardır. Zamansız klasikler ile mükemmel yeniliğin kesişiminde tasarlanan STAUD, her ikisini de takdir eden modern bir koleksiyon sunuyor.

Özel Koleksiyonlar