The TRACK

New Balance, Birçok Farklı Spor Dalının Bir Arada olduğu Birinci Sınıf Tesisi, The TRACK'i Açtı!

New Balance’ın CEO’su Joe Preston "Elli yıl önce, Jim Davis New Balance'ı satın aldı ve Anne ile birlikte benzersiz şirket kültürümüzü korurken, markamızın bugün olduğumuz küresel atletik lidere doğru muazzam büyümesine öncülük ettiler. Jim ayrıca, Boston'daki küresel genel merkezimizin etrafındaki alanı, bugün New Balance'ta The TRACK'in ilk kez sahneye çıkışı da dahil olmak üzere, sporcular ve hayranlar için birinci sınıf, canlı bir spor merkezine tamamen dönüştürme konusunda cesur bir vizyona sahipti. New Balance'daki TRACK, en son teknolojiye sahip New Balance Spor Araştırma Laboratuvarımız aracılığıyla New Balance inovasyonunu ve teknoloji içgörülerini desteklerken, tüm yeteneklerdeki sporcular için en uygun antrenman ve performans alanını sunuyor.” sözleriyle bu tesisin marka için önemini herkesle paylaşıyor. New Balance The TRACK'i tasarlarken, sürdürülebilirlik kapsamındaki uygulamalarından da ödün vermedi. uygulamaları sürdürmek çok önemliydi. LEED Silver sertifikası alan bu tesisi inşa etmek için bir terk edilmiş sahayı yeniden geliştiren marka bununla birlikte tesisin çatısında 405 Watt'lık bir güneş enerjisi dizisinin kurulumunu sağladı.

Spor Araştırma Laboratuvarı 

New Balance Spor Araştırma Laboratuvarı, bünyesinde alanında yetkin Spor Bilimcileri bünyesinde barındıran bir ekibe sahiptir. Spor Araştırma Laboratuvarı’nın çalışmasının 3 ayağı vardır: New Balance Athlete Insights Engine Temel Araştırma ve İnovasyon Ortaklıkları Toplanan verilerle Spor Araştırma Laboratuvarı, sporcu hareketleri hakkında daha kapsamlı veriler elde ederek tüketicileri için daha yenilikçi ürünler tasarlayabiliyor. " The TRACK'i ilk kez konuşmaua başladığımızda, Boston Landing'te topluluk için bir varış noktası yaratabileceğimizden emin olmanın yanı sıra New Balance Spor Araştırma Laboratuvarı'nın çalışmalarını bir sonraki seviyeye taşıyabileceği bir alan tasarlamak istedik. Bu tesis ve barındırdığı yüksek teknoloji ekipmanların tümü, New Balance Spor Araştırma Laboratuvarı ekibinin sporcularla yaptığı anketleri artırmasına ve ürünlerimizde teknolojiyi geliştirmesine olanak tanıyor." Diyen New Bu Spor Araştırma Laboratuvarı'na ayrılmış 19.000 metrekareden fazla bir alana sahiptir. Yüksek teknolojili görüntüleme, 360 derece hareket yakalama ekipmanı, ayak basıncını ölçen kuvvet plakaları, son teknoloji hiperbarik oda ve daha fazlasıyla donatılan bu Spor Araştırma Laboratuvarı, New Balance'ın spor inovasyonu ve teknolojisinde lider konumunu daha da sağlamlaştırıyor.

Roadrunner 

The TRACK'in altında yer alan Roadrunner, Bowery Group tarafından işletilen 50.000 metrekarelik bir konser salonudur. 60 fit genişliğinde bir sahne, 30'dan fazla hoparlör ve her tarafa serpiştirilmiş yarım düzine bar ile bu mekan ziyaretçileri için mükemmel manzaralar da sunmakta. The TRACK halka açık olacak ve güncel etkinlikler düzenleyen bir tesis olacaktır. New Balance'ta The TRACK hakkında daha fazla bilgi edinmek için thetrackatnewbalance.com adresini ziyaret edin.

Blog

  • KAWHI IV
    KAWHI IV

    New Balance, iki kez NBA Şampiyonu olan ve altı kez All-Star seçilen Kawhi Leonard'ın imza ayakkabısı KAWHI IV modelinin son versiyonunu tanıttı.

  • We Got Now
    We Got Now

    New Balance 2024 Global 'WE GOT NOW' Kampanyasını Yayınladı

  • En uygun koşu ayakkabısı nasıl seçilir?
    En uygun koşu ayakkabısı nasıl seçilir?

    İyi bir koşu ayakkabısı bulmak, sadece güzel görünen ve ayağınızı rahat hissettiren bir ayakkabı seçmenin ötesine geçer (ki bunlar önemlidir); ayağınıza en uygun ayakkabıyı bulmak, her seferinde daha iyi bir koşu ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır.

  • Koşu Ayakkabısı Nasıl Seçilir
    Koşu Ayakkabısı Nasıl Seçilir

    Koşarken ayaklarınızın dakikada ortalama 80 ila 100 kez yere çarptığını biliyor muydunuz?